h1

Idiot! Sau zapacit?!?

May 12, 2012

Am ajuns abia la Frankfurt, aici avem o escala de 3 ore, urmeaza una si mai si de 6 ore in Bahrain.

Ieri, cand am facut bagajele, nu am gasit un briceag multifunctional pe care-l primisem de ziua mea. Am primit doua si pe ambele voiam sa le iau cu mine…am gasit doar unul, pe cel care-l aveam in rucsac atunci cand ne-am pierdut pe munte de 1 mai nu l-am mai gasit. Asa ca am pus doar un briceag. In bagajul de cala, asa cum e regulamentar.

Am dormit 3 ore la hotel langa aeroport in Budapesta, inainte de 4 eram gata ca venea taxiul sa ne duca la terminal. Avionul pleca la 6.
Ne-am scapat cu destula greutate de rucsacii mari, a tot procesat fata de la check-in zborurile si rutele pana ne-a dat in sfarsit biletele de imbarcare. Am pornit apoi sa zburdam despovarati si fericiti doar cu rucsacii mici. La hotel i-am spus lui Adi sa nu-si puna cosmeticele, ori ce substante mai foloseste el, in bagajul de mana. N-a ascultat.
Am intrat fiecare pe cate o linie de verificare si eu eram mai atent la el sa vedem ce va face cu lichidele cand vad ca rucsacul meu e deviat pe alta banda dupa ce a iesit din scanner. Il intreb pe ala care manevra daca e totul ok. ‘No, it’s not ok!’
Va trebui sa-mi verifice bagajul. Atunci m-a ajuns revelatia. Briceagul, futui! M-am dus spasit spre ala inca sperand ca o fi altceva. Am vrut sa-l ajut sa-mi scoata din rucsac insa mi-a zis ca el controleaza, sa-mi iau mainile 🙂
Dupa ce scos cam tot l-am intrebat ce nu e in regula si mi-a aratat pe scanner. Ce sa vezi? Briceagul meu multifunctional cu lama ascutita, patent, fierastrau si pila se lafaia pe undeva pe acolo. Deja m-am vazut la interogatoriu si ma gandeam ca nu mai plec nicaieri.
L-a scos si mi-l arata triumfator parca sa pricep ce arma periculoasa a descoperit…m-am apucat sa-i explic ca a ramas acolo din greseala si nu am stiut de el. A fost rezonabil totusi si mi-a zis ca nu ma pot duce cu el mai departe 😀 Bineeee, da’ nu ma arestezi?!!?
A trebuit sa las unealta acolo, imi pare rau Cristi si Cristina, o sa iau altul sa-l inlocuiesc 😦
Pana mi-am inghesuit lucrurile inapoi in rucsac a aparut altul care invartea briceagul in mana si m-a intrebat cum procedez. Cum draq sa mai procedez? Va trebui sa-l las aici! A parut satisfacut, cred ca si-a gasit multifunctionalul meu alt stapan 😦
Intre timp am inceput sa-l aud si pe Adi cum se plange ca i-au confiscat substantele parfumate 😀

Am fost vamuiti se pare, pentru mine cel putin cred ca putea fi mai rau si sa se termine toata excursia inainte de a incepe.

Bagajele cele mari le-am vazut pe geam urcand in avion la Budapesta, sa speram ca ajung pana la destinatie.

Bagajele vin...

Bagajele vin…

Fum in cusca

Fum in cusca

Advertisement

3 comments

  1. Tipic pt voi! Bine ca nu ai uitat TNT sau altceva prin geanta! 🙂


    • Doar uituc….stiu cum e 🙂


  2. vai , vai …..sa nu mai radeti de blonde 🙂Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Grupul de Istorie Alpină (GIA)

Blogul celor interesaţi de istoria mersului pe munte: alpinism, drumeţie, căţărare, schi

Bergführerbuch

Poveștile unui ghid montan

%d bloggers like this: